Hold jeres ejendom og fælles arealer vedlige med professionel ejendomsservice udefra

Hold jeres ejendom og fælles arealer vedlige med professionel ejendomsservice udefra

January 9, 2023 0 By admin

Som boligforening kan I gøre det nemt og praktisk for jer selv ved brug af ejendomsservice udefra. Heraf slipper I som boligforening for det praktiske arbejde med selv at få tingene udført. De ting der nu engang skal laves, når man har en eller flere ejendomme, der dagligt skal vedligeholdes.

Skræddersyet koncept

Afhængigt om det er generel ejendomsservice, en vicevært eller gårdmand I har brug for som boligforening tilpasses jeres daglige behov med brug af fagprofessionelle fagfolk på området. Det kan også være i som ejendom blot ønsker en aftale om etc. månedlig trappevask eller hjælp til højtryksrens opgaver, som alt i alt bidrager til Beboerglad Ejendomsservice.

Ejendomsservice lønner sig altid

Økonomisk kan det altid betale sig at vedligeholde sine ejendomme og arealer, frem for at stå til. For udbedres skader ikke i tide kan det medføre materielle skader, som for enhver boligforening kan være yderst omkostningskrævende. Det kan bl.a. være vand- eller tagskader, fordi de ikke i tide er blevet efterset, renset og ligeledes repareret. Men det kan også være generel bygningsvedligeholdelse som mursten og træværk. Med dygtige og professionelle ejendomsfolk på sit felt, vil skader nemlig tilgodese enhver boligforenings økonomi. Fordi fagfolk ved i tide, hvad der skal til af udbedringer. Før skader bliver for omfattende.

Attraktive samt vedholdte ejendomme og arealer

Som beboer i en boligforening påskønnes altid at bo i en velholdt ejendom. Det bidrager til fælles beboerglæde, hvor man også som beboer sætter pris på at kunne bruge de tilstødende udendørsarealer. Især man også har børn. Det er rart, at kunne medbringe sin kaffe på legepladsen, når børnene skal lege i sandkassen eller på legepladsen. Ligeledes at vide, at legepladsen er tryg at lege på. Idet den efterses af vind og vejr under ejendomsservice.