Sådan kan en hundehvisker hjælpe dig med din hund

Sådan kan en hundehvisker hjælpe dig med din hund

May 31, 2022 0 By admin

Hvis du har en hund, er den helt sikkert meget mere end et kæledyr. I Danmark elsker vi nemlig hunde, og derfor er de ofte mere et familiemedlem end et kæledyr. Derfor vil du, som hundeejer, også din hund det bedste.

Men nogle gange er der måske udfordringer med din hund, og du forstår ikke hvad der er galt. Det kan være, at din hund opfører sig på en anderledes måde, virker nedtrykt eller noget helt tredje. Hvis du ikke selv kan finde årsagen, tager du formentlig din hund med til dyrlægen. Men hvis dyrlægen heller ikke kan finde en årsag, kan du hurtigt blive frustreret over de manglende svar. I så fald kan det være en god idé at kontakte en hundehvisker.

Hvad er en hundehvisker egentlig?

En hundehvisker er en form for hundeadfærdsterapeut. Vedkommende har en høj grad af empati, der tillader personen at kommunikere med din hund på en non-verbal måde.

Det kan personen, fordi han eller hun har evnen til at sanse hundens energi og følelser. Efter selv at have sanset dem, kan hundehviskeren sætte ord på følelserne og energien og videreformidle det til dig – hundens ejer.

På den måde kan du finde ud af, hvad der er galt med din hund, når hverken du eller dyrlægen kan finde svaret.

Sådan arbejder en hundehvisker

Når en hundehvisker arbejder, kombinerer vedkommende både læsning af hundens kropssprog med telepatisk kommunikation. Ligesom mennesker har en hund nemlig flere forskellige måder at kommunikere på. Det kan blandt være:

  • Kommunikation gennem kropssprog
  • Verbal kommunikation
  • Kommunikation gennem duft
  • Taktil kommunikation
  • Kommunikation gennem telepati

Den rette baggrundsinformation er også nødvendig

Hvis du som menneske går til terapi, til terapeuten ikke kun spørge ind til dit konkrete problem. Oftest vil terapeuten også gerne vide, hvilken baggrund du kommer fra, og hvordan dit liv ser ud på nuværende tidspunkt. Ligesådan forholdet det sig også med din hund.

Derfor vil en hundehvisker spørge dig om flere forskellige ting. Blandt andet hvad din hund er blevet avlet til oprindeligt. Hvordan du vurderer din hunds personlighedsprofil, og hvor den tilgår verdenen omkring den. Det samme vil terapeuten også spørge din hund om.

Derudover spiller det også en rolle, hvordan relationen er mellem dig og din hund. Ligesom det også spiller en rolle for dig, hvordan dit forhold er til dine forældre.

Jeres partnerskab er også essentielt

Når hundehviskeren kommunikerer med din hund, vil vedkommende også spørge ind til partnerskabet mellem dig og din hund. Her vil vedkommende spørge din hund om, hvordan den oplever partnerskabet.

Nogle gange findes årsagen til hundens adfærd nemlig i relationen mellem jer to.

Tøv ikke med at kontakte en hundehvisker, hvis du oplever uforklarlige problemer med din hund

Hvis du pludselig oplever en uforklarlig ændring hos din hund, bør du derfor ikke tøve med at kontakte en hundehvisker.

Vedkommende kan nemlig kommunikere med din hund på en helt anderledes måde. Det giver dig derfor muligheden for at få svar på nogle spørgsmål, som hverken du eller din dyrlæge kan få et svar på egenhændigt.